Opleidingen voor acute geneeskunde

ALSG ontwikkelt en verzorgt hoogwaardige opleidingen voor zorgprofessionals in acute geneeskunde en rampenhulpverlening. Samen met een netwerk van specialistische zorgpartners werken we continu aan betere hulpverlening

Filters

Opleidingen

Wissen

Bekijk ons opleidingsaanbod

MRMI | Medical Response to Major Incidents

Do the most for the most

In de MRMI leer je orde scheppen in de chaos op het rampterrein en in het ziekenhuis tijdens grootschalige incidenten zoals terroristische aanslagen en vliegtuigrampen.

Doelgroep/Aanvangsniveau:
Betrokkenen bij de prehospitale en hospitale respons tijdens een incident of ramp.Ambulance medewerkers, meldkamer medewerkers, brandweer, politie, (SEH/IC) verpleegkundigen, anesthesiologen, spoedeisende hulp artsen, chirurgen, MMT-artsen, intensivisten, crisis-coördinatoren of andere betrokkenen bij de acute zorg.

Download hier de flyer van de MRMI

Cursusprijs:
Provider course: € 1420,00
Stichting MIMMS is vrijgesteld van btw
De cursusprijs dient direct bij inschrijving met iDeal te worden voldaan.


Voor de Nederlandse deelnemers worden de kosten mogelijk gedragen door de OTO gelden uit uw regio.
Informeer hiernaar bij uw OTO contactpersoon.

Deze prijs is inclusief studiemateriaal, lunch, versnaperingen en diner op de eerste cursusdag maar exclusief hotelkosten.

Accreditatie:
ALSG verzorgt uw accreditatie in GAIA:
De MRMI cursus is geaccrediteerd door de ABAN met 15 punten, ABIC met 16 punten. NAPA met 15 punten, Verpleegkundig Specialisten Register met 17 punten en V&V en Register Zorgprofessionals met 17 punten en de NVBMH 12 punten.

Een 2-daagse hands-on cursus met real-time simulatie van rampen in de gehele keten onder begeleiding van een grote groep ervaren instructeurs op een unieke locatie centraal in Nederland. Tijdens de cursus zullen sprekers betrokken bij grootschalige incidenten hun ervaringen delen. Voorbereiding middels verplichte e-learning.

Data & inschrijving

MRMI-S2402
07-11-2024 — 08-11-2024
Utrecht
MRMI-S2501
05-06-2025 — 06-06-2025
Utrecht

Collectieve (incompany) inschrijving

Wilt u zich aanmelden voor een opleiding die uw organisatie incompany laat uitvoeren? En heeft u een collectief nummer ontvangen? Dan kan dat via deze button.

Aanmelden

Programma