Opleidingen voor acute geneeskunde

ALSG ontwikkelt en verzorgt hoogwaardige opleidingen voor zorgprofessionals in acute geneeskunde en rampenhulpverlening. Samen met een netwerk van specialistische zorgpartners werken we continu aan betere hulpverlening

Filters

Opleidingen

Wissen

Bekijk ons opleidingsaanbod

MedicALS

Brede blik, betere zorg

MedicALS is voor de acuut zieke patiënt, wat ATLS is voor het trauma slachtoffer. Leer in de volledig herziene MedicALS cursus hoe je de acuut zieke patiënt opvangt en behandelt.

Doelgroep/Aanvangsniveau:
Artsen en physician assistants met al enige ervaring (minimaal ½ jaar) in de spoedeisende en acute geneeskunde, zoals bijvoorbeeld spoedeisende geneeskunde, interne geneeskunde, neurologie, intensive care geneeskunde, anesthesiologie, longgeneeskunde, cardiologie en geriatrie.

Kandidaten aan deze next level cursus worden geacht de ABCDE-principes en de bijbehorende vaardigheden te beheersen.

Download hier de Flyer van de MedicALS

Cursusprijs:
Provider course: € 1575,00
Refresher course: € 925,00
Stichting MedicALS is vrijgesteld van btw
De cursusprijs dient direct bij inschrijving met iDeal te worden voldaan

Deze prijzen zijn inclusief studiemateriaal, lunch en versnaperingen en voor de provider een diner op de eerste cursusdag maar exclusief hotelkosten. Na behalen van de cursusdoelen ontvangt u een Internationaal 4 jaar geldig certificaat.

Accreditatie:
ALSG verzorgt uw accreditatie in GAIA, de MedicALS Provider Course is geaccrediteerd door de ABAN met 15 punten.

De MedicALS Provider Course bestaat uit twee dagen, aan het eind van de eerste cursusdag organiseren wij een cursistendiner waaraan u geacht wordt deel te nemen. Voor de voorbereiding op de cursus staat ongeveer 10 uur voor het manual en 5-7 uur om de e-learning te doorlopen.

Data & inschrijving

MedicALS-S2404
05-09-2024 — 06-09-2024
Tilburg
MedicALS-S2405
05-11-2024 — 06-11-2024
Tilburg

Collectieve (incompany) inschrijving

Wilt u zich aanmelden voor een opleiding die uw organisatie incompany laat uitvoeren? En heeft u een collectief nummer ontvangen? Dan kan dat via deze button.

Aanmelden

Programma