Opleidingen voor acute geneeskunde

ALSG ontwikkelt en verzorgt hoogwaardige opleidingen voor zorgprofessionals in acute geneeskunde en rampenhulpverlening. Samen met een netwerk van specialistische zorgpartners werken we continu aan betere hulpverlening

Filters

Opleidingen

Wissen

Bekijk ons opleidingsaanbod

ETS | Emergo Train System

Do the most for the most

Praktisch toepasbare multidisciplinaire incompany oefening, bedoeld voor alle professionals in een ziekenhuis en daarbuiten die een sleutelpositie vervullen ten tijde van een ramp/grootschalig incident.

Doelgroep/Aanvangsniveau:
Professionals in een ziekenhuis en daarbuiten die een sleutelpositie vervullen ten tijde van een ramp/grootschalig incident.

Extra cursusinfo
Een ETS oefening wordt in overleg met de opdrachtgever op maat ingepland. Om aan de oefening deel te nemen ontvangt u van de opdrachtgever een code om uw collectieve (incompany) inschrijving te doen.

Cursusprijs per persoon: € 708,00
Stichting MIMMS is vrijgesteld van btw

Accreditatie:
ALSG verzorgt uw accreditatie in GAIA, de ETS is geaccrediteerd door de ABAN met 4 punten, door de V&V en Register Zorgprofessionals met 4 punten.

De ETS Training duurt ongeveer 4 uur. Tijden worden in overleg met het te trainen ziekenhuis ingepland.
Staat er NIET BESCHIKBAAR achter onderstaande cursus? dan kan het zijn dat uw bedrijf de hele cursus heeft ingekocht en kunt u inschrijven via collectieve inschrijving.

Data & inschrijving

Er zijn momenteel geen cursusdata beschikbaar.

Collectieve (incompany) inschrijving

Wilt u zich aanmelden voor een opleiding die uw organisatie incompany laat uitvoeren? En heeft u een collectief nummer ontvangen? Dan kan dat via deze button.

Aanmelden

Programma