Opleidingen voor acute geneeskunde

ALSG ontwikkelt en verzorgt hoogwaardige opleidingen voor zorgprofessionals in acute geneeskunde en rampenhulpverlening. Samen met een netwerk van specialistische zorgpartners werken we continu aan betere hulpverlening

Filters

Opleidingen

Wissen

Bekijk ons opleidingsaanbod

APEx

Taking care of acute Psychological problems

De APEx cursus is in Engeland ontwikkeld voor de eerste opvang van patiënten met een verdenking van een acute psychiatrische noodsituatie.

Doelgroep:
Voor de pilot van de APEx willen we een gevarieerde groep professionals vanuit zowel de spoedeisende geneeskunde, de psychiatrie en pre-hospitaal. Bij deze eerste cursus zijn we met name op zoek naar mensen die graag instructeur willen worden en/of zich bezig willen houden met aanpassen van de cursus aan de Nederlandse situatie. Er zijn ook zeker plaatsen beschikbaar voor overige geïnteresseerden.

Cursusprijs:
Provider course: € 995,00
Stichting ALSG is vrijgesteld van BTW

Deze prijzen zijn inclusief lunch, versnaperingen en diner op de eerste cursusdag maar exclusief hotelovernachting. Na behalen van de cursusdoelen ontvangt u een 4 jaar geldig certificaat.

Accreditatie:
Accreditatie voor de APEx cursus is in aanvraag.

De APEx cursus bestaat uit twee dagen, aan het eind van de eerste cursusdag organiseren wij een cursistendiner waaraan u geacht wordt deel te nemen. Ter voorbereiding op de cursus ontvangt u een manual en volgt u een (Engelstalige) e-learning. De face-to-face dagen bestaan uit workshops, demonstraties, scenario trainingen, interactieve sessies en lezingen.

Data & inschrijving

Er zijn momenteel geen cursusdata beschikbaar.

Wachtlijst

Heeft u als cursist interesse om op de wachtlijst te worden geplaatst?

Aanmelden

Collectieve (incompany) inschrijving

Wilt u zich aanmelden voor een opleiding die uw organisatie incompany laat uitvoeren? En heeft u een collectief nummer ontvangen? Dan kan dat via deze button.

Aanmelden

Programma

Disclaimer Covid-19 Proof lesgeven bij ALSG

Om veilig les te kunnen geven volgen we de door het RIVM gestelde richtlijnen, dit geldt voor cursisten, instructeurs en medewerkers. Zolang we ons kunnen houden aan het toegestane aantal mensen in één bepaalde ruimte gaat de cursus door.
Heb je geen klachten? Dan ben je welkom op onze cursuslocatie. Alle cursisten en instructeurs worden gevraagd een medische verklaring te ondertekenen bij aanvang van de cursus. In de praktijkruimtes dragen we allemaal mondmaskers, houden 1,5 meter afstand. Cursusmateriaal wordt tussen sessies door gedesinfecteerd.
Het restaurant is vooralsnog gesloten, maar op de cursus-etage wordt op een veilige manier in catering voorzien.
De aanwezigheid van ALSG personeel wordt beperkt tot diegenen die ondersteuning bieden aan de cursus. Zo bieden wij een veilige leeromgeving waarmee we op verantwoorde wijze onze rol kunnen blijven vervullen in de opleidingen in de acute geneeskunde.