Opleidingen voor acute geneeskunde

ALSG ontwikkelt en verzorgt hoogwaardige opleidingen voor zorgprofessionals in acute geneeskunde en rampenhulpverlening. Samen met een netwerk van specialistische zorgpartners werken we continu aan betere hulpverlening

Filters

Opleidingen

Wissen

Bekijk ons opleidingsaanbod

APEx

Eén benadering voor acute verwardheid en suïcidaliteit

Heb jij wel eens te maken met een verwarde of onrustige patiënt? Heb je wel eens situaties waarin de veiligheid van jou of je patiënt in het gedrang is? Heb je wel eens het idee de situatie erger te maken door wat je doet of zegt?
De APEx cursus richt zich op álle artsen die contact hebben met patiënten met acute verwardheid en suïcidaliteit en (acute) lichamelijke problemen.

Wat leer je in deze cursus?
Het is fijn om een ‘kapstok’ te hebben die jou voorbereidt op de opvang van een verwarde of suïcidale patiënt met én zonder lichamelijke klachten of oorzaken. Deze uniforme methode leer en oefen jij tijdens de APEx cursus .  

Download hier de Flyer van de APEx

Doelgroep/Aanvangsniveau:
De APEx cursus richt zich op álle artsen die contact hebben met patiënten met acute verwardheid en suïcidaliteit en (acute) lichamelijke problemen.
Deze training is postacademisch.

Cursusprijs:
Provider course: € 1495,00
Stichting ALSG is vrijgesteld van btw
De cursusprijs dient direct bij inschrijving met iDeal te worden voldaan.

Deze prijzen zijn inclusief studiemateriaal, lunch en versnaperingen en voor de provider een diner op de eerste cursusdag maar exclusief hotelkosten. Na behalen van de cursusdoelen ontvangt u een Internationaal 4 jaar geldig certificaat.

Accreditatie:
De APEx Course is geaccrediteerd door de ABAN met 12 punten.

Ter voorbereiding op de cursus ontvangt u een manual en volgt u een (Engelstalige) e-learning. De APEx cursus bestaat uit twee dagen, aan het eind van de eerste cursusdag organiseren wij een cursistendiner waaraan u geacht wordt deel te nemen.

Data & inschrijving

APEx-S2402
13-06-2024 — 14-06-2024
Tilburg
NIET BESCHIKBAAR
APEx-S2403
10-09-2024 — 11-09-2024
Tilburg
APEx-S2404
28-11-2024 — 29-11-2024
Tilburg
NIET BESCHIKBAAR

Collectieve (incompany) inschrijving

Wilt u zich aanmelden voor een opleiding die uw organisatie incompany laat uitvoeren? En heeft u een collectief nummer ontvangen? Dan kan dat via deze button.

Aanmelden

Programma