Opleidingen voor acute geneeskunde

ALSG ontwikkelt en verzorgt hoogwaardige opleidingen voor zorgprofessionals in acute geneeskunde en rampenhulpverlening. Samen met een netwerk van specialistische zorgpartners werken we continu aan betere hulpverlening

Filters

Opleidingen

Wissen

Bekijk ons opleidingsaanbod

APEx

Eén benadering voor acute verwardheid en suïcidaliteit

Ben je psychiater, SEH-arts, acute internist, chirurg, intensivist, anesthesioloog of huisarts?
De APEx cursus (Acute Psychiatric Emergencies) richt zich op alle artsen die contact hebben met patiënten met acute verwardheid en suïcidaliteit.

Wat leer je in deze cursus?
De cursus biedt een gestructureerde methode en handvatten voor de benadering van de patiënt met afwijkend gedrag. Tijdens de cursus leer je een ‘eenduidige taal’, dit verbetert de multidisciplinaire communicatie en samenwerking. Hierdoor komt er meer rust voor patiënt en arts in het acute moment.  

Download hier de Flyer van de APEx

Doelgroep/Aanvangsniveau:
Psychiater en aios psychiatrie, SEH-arts en aios SEH-arts, acute internist, chirurg, intensivist, anesthesioloog of huisarts.
Deze training is postacademisch.

Cursusprijs:
Provider course: € 1495,00
Stichting ALSG is vrijgesteld van btw
De cursusprijs dient direct bij inschrijving met iDeal te worden voldaan.

Deze prijzen zijn inclusief studiemateriaal, lunch en versnaperingen en voor de provider een diner op de eerste cursusdag maar exclusief hotelkosten. Na behalen van de cursusdoelen ontvangt u een Internationaal 4 jaar geldig certificaat.

Accreditatie:
De APEx Course is geaccrediteerd door de ABAN met 12 punten.

De APEx cursus bestaat uit twee dagen, aan het eind van de eerste cursusdag organiseren wij een cursistendiner waaraan u geacht wordt deel te nemen. Ter voorbereiding op de cursus ontvangt u een manual en volgt u een (Engelstalige) e-learning. De face-to-face dagen bestaan uit workshops, demonstraties, scenario trainingen, interactieve sessies en lezingen.

Data & inschrijving

APEx-S2401
07-03-2024 — 08-03-2024
Tilburg
NIET BESCHIKBAAR
APEx-S2402
13-06-2024 — 14-06-2024
Tilburg
APEx-S2403
10-09-2024 — 11-09-2024
Tilburg
APEx-S2404
28-11-2024 — 29-11-2024
Tilburg

Collectieve (incompany) inschrijving

Wilt u zich aanmelden voor een opleiding die uw organisatie incompany laat uitvoeren? En heeft u een collectief nummer ontvangen? Dan kan dat via deze button.

Aanmelden

Programma